jag blir så less

idag på jobbet tog någon min mobil. min kära iphone!! ahmagad gonna die, har redan instagram abstinens...
skämt å sido. det skulle bli en sådär mysig kväll efter jobbet med hejdåtillsyrran+familj och sen hejdåtillerica och bara prata om vilken resfeber jag hade, men fick istället ringa polis och grejja. sjukt störigt när vi flyttar imorgon...



men har i alla fall en mobil. en rosa uppfällbar historia som dessutom har mycket tuffare funktioner än en iphone.

att säga hejdå till erica var faktiskt himla tråkigt 1,5 år tills vi ses igen är ganska lång tid, men å andra sidan har jag inte skypeat med någon på andra sidan jorden, det kommer bli häftigt! kommer sakna dig i alla fall!

hejdåmiddagar & fynd

igår hälsade jag på min bästa mormor och morfar. pappa kom dit med och vi åkte till rövarnas marknad.



där var det lika knökat som vanligt och jag fyndade ett par skor, en flanellskjorta och en fodrad flanelljacka för 250 kr. helt oanvända saker dessutom.



gynn att ha med sig superprutarn peder pappa karlsson tänkte jag och så åkte vi och köpte en plattv till morfar. 89 bast med plattv det är inte illa det sa han och smilade i soffan.



sedan gick vi ner i källaren och jag hittade den här fina ryggan från 40-talet, samt en sylvester som morfar hade haft när han fiskade på kusten. sen sa mormor att jag fick det eftersom jag tyckte att de var så fint och för att det kunde vara bra och ha när man skulle till Åre.



på kvällen blev det hejdåmiddag och mys med goa tjejer. det är knasigt hur vissa kvällar känns som de nästan inte börjat förän de tar slut...


idag har jag bara slappat och packat lite, min bror har varit här och ätit ännu en hejdåmiddag och strax ska jag till skövde och se på bio, breaking dawn. man får ju passa på, vet ju inte när man får chansen att se på bio igen.

bambi & torsdagslista



idag var jag och emelie ute och gick på berget och det här är min vän bambi. vi hängde lite och för säkerhets skull vill jag förtydliga att jag INTE försöker prickskjuta det stackars livet, utan bara ville att ni skulle få chansen att se det alls.

annars då, jo jag har gjort en torsdagslista till er. mest var den till alex, för han förstår min kärlek till de gamla godingarna, men klart ni ska få ta del av den med!

Sådär, varsågoda och trevlig torsdagskväll!

ensam hemma



I MADE MY FAMILY DISAPPEAR!

lyckoveckan



aah så var man där igen. under en vecka varje månad, då vi tjejer blir översentimentala, går upp 5 kg i huvudet (kallade mig själv idag för en knubbis till mamma. hon svarar med ett nyp i kinden, ja fast du är en söt knubbis i alla fall.......kul), cravar för olika saker (oftast choklad) och kan ligga och lyssna på michel bublé bara för att han verkar vara den enda killen som verkligen står ut med de oväntade och plötsliga attackerna som kan uppstå från ingenstans.
det jag vill komma fram till är väl att ibland är det nog tur att min kille är lite på distans, jag menar så jag kan ha michel och min choklad för mig själv...

berget & en vecka kvar!



idag var jag med min syster och hennes barn på berget och plockade mossa. det såg ungefär ut såhär.
jaa annars då, jo nu är det bara en vecka kvar tills vi åker och jag är en virrpanna som inte insett förän nu att man kanske inte kan ta med hela sin walk in closet i en resväska. tacka vet jag vakumpåsar!

dör



jag tror jag avlider av garv. de två sista ungarna är totalt bäst!

helgen



I fredags var jag jossen och erica på idol. det var lite hackigt, jag satt på knä för att få se och kände mig som en av alla miljoner andra kids i arenan med pimpade plakat, men det var helt klart kul att få se hur det går till.

I lördags jobbade jag och trodde nästan ett tag att oden cup spelades inne på willys istället för i odenhallen, men deklart fotbollspelande hjältar kan väl unna sig massvis och godis och flera liter energidryck...
Efter det åkte jag på kalas hos min syster och hennes familj där även min bror och hans familj var. Stannade där hela kvällen och såg när tomas ledin blev full i tv och agerade som en true FILF ska. Så mycket bättre alltså!

love

http://unicornhurricane.tumblr.com/

detta är min bästa sida när jag känner mig lite kärlekskrank och ensam. och coldplay förstås. dom liksom ställer alltid upp.


finns nog inget jag hellre gjort idag än att krypa in i en stor famn och bara va där. lukta och lyssna på andetagen och dunkande hjärtan. tänker låtsas att jag gör det en stund och sen drömma om romantiska små rosa moln, kyssar och slowmo-danser som stannar tiden. jag är en obotlig romantiker, kär i kärleken och helt översentemental nu. hörs när jag repat mig från min kärlekspsykos igen!

dream



WOW! ta några minuter. stäng av allt annat, blunda och lyssna. mmmhmmm!

idag bokade jag, erica och josefin även biljetter till idol på fredag i linköping. tänka sig. när blev jag så svensson?

vinternytt



igår i trollhättan köpte jag mig två vintriga saker. ett par sticksiga, varma men ack så mönstrade och fina tights och ett par nya boots. egentligen var det inte alls dom skorna jag hade tänkt mig, men va tusan! säger som mamma hade sagt, det viktigaste är att dom är sköna. ibland är det kvalité framför kvantitet som gäller...

dessutom känner jag mig sådär härligt go idag efter morgonträningen med core och sen burma på berget. längesedan det gick så lätt! idag åker johan till amerikat med. vi ska försöka att inte höras på 10 dagar. GLHF till oss!!

ps. idag är det exakt 2 veckor tills vi tar våran kappsäck till åre, hur jävla bra?!

junken



junkyard idag ska bli skoj. imorgon är det 2 veckor kvar tills vi åker och då passar ett par nya boots tycker jag!

på't igen...


laleh


Jag städar mitt rum, sorterar kläder och vickar på rumpan till den här låten Laleh – Ängeln i rummet. Trevlig fredag!


7 snabba


Emiliana Torrini – Birds
The Remnant – Know This - Feat. Scar
Villagers – Becoming A Jackal
Dark Dark Dark – Daydreaming
Band of Horses – The End's Not Near
JJ – Let Go
Billy Joel – Vienna

och där fick ni 7 snabba från min myslista. mmhmm.

sunshine

vips! när man vaknade imorse var det faktiskt sol ute. det firade vi med en köpp på köppen. sen har jag köpt proteinpulver som smakar oboy, hej biceps hej! nu ber jag till gud att det blir sol här imorgon med och att det börjar snöa i åre, ja så att det är vitt och härligt tills vi kommer!

åre, 3 veckor, spik!

vi kan väl alla enas om att jag inte har det mest intressanta liv just nu. träning är typ mitt nya liv, men ändå går de la sådär..hmm. jag har kollat så mycket serier nu så man skulle kunna säga att jag kör marathon. trodde aldrig det skulle gå så långt...
kanske borde vara lite kreativ. läsa en bok, pyssla, spela spel med mamma. kanske fortsätta skriva på min packningslista till åre. är ju bara 3 veckor kvar nu. och med det menar jag både allvar och är ironisk samtidigt. 3 veckor innan kanske är lite overkill att skriva en packningslista på, fast 3 veckor kvar tills vi åker om man jämför med denna lååååånga hösten i falköping så är det ingen biggie. jag får la vara lite tokig då, nolifer som jag är...


bubblare



man ska inte sticka under stolen med att sommaren är bra härlig ändå. västkusten är bästkusten and that's the way it is!

myshelg


har haft världens mysigaste helg tillsammans med johan. perfekt för att lugna mina mysnerver. mysfredag med taco och idol, myslördag med bio och ville, myssöndag med släkt och massvis med mat.
nästa gång vi ses är i åre och det är inte ens en månad tills dess. då kommer vi bo mindre än 5 minuter från varandra. helt knasigt!

indian



idag pysslade jag och emelie snygga tshirtar. det gick till så här att vi gick till kupan och fyndade tiokronors tröjor, valde den finaste bilden vi kunde hitta och sen trycka på tröjan! piece of cake. skoj & billigt dessutom!

bon iver


halloween -12



halloween blev inte riktigt som jag och emelie hade planerat, men var ändå skoj. bäst var överraskningskillarna från kusten som hade åkt genom land och rike för att uppleva en riktig halloweenfest på schlätta. också en jäkla massa cred till alla som hade gått in för att klä ut sig så bra!

RSS 2.0