favoriterna



ibland är jag så kär att jag vaknar med träningsvärk i hjärtat.

theophilus london


julafton



julafton blev först julbord och mys med paketöppning med tjejerna. sedan drack jag och emelie upp våra upphittade öl på jobbet och drog ut. lika bra tyckte vi, en jul utan familjen är ju ändå inte riktigt detsamma. hade ändå kul! såg ut som lennart jähkel också hade det. hrmhrm.

dagen före julafton

idag känns det att man är lite längre ifrån sin familj än vad man helst vill vara såhär i juletid. fast man får ändå vara tacksam. man är inte på andra sidan jordklotet, familjen har kunnat skicka paket och jag bor med världens bästa tjejer!



jag och johanna var lediga idag. vi passade på att göra sånnadäringa saker man ska göra innan julafton. åka lite snowboard, handla de sista klapparna, kompletera det sista på julbordet och göra våran första egna julskinka.

imorgon börjar min jul med jobb och sen julbord, snask, paket och paketlek med stjärngänget hemma i stugan. väldigt annorlunda, men det ska nog gå bra.

läget

jag åker snowboard, festar, jobbar arslet av mig, är med nya kompisar, går vart jag än ska, pussar på min snygga kille och stormtrivs. i veckan får jag nog min telefon och då får ni vara beredda på ett uppsving här!



world's snowboard day firades givetvis med fun light!

livet i åre



sådär här har ni några få bilder på vårat boende. det är enkelt och inget speciellt. fast jag trivs för det är goa människor här plus att jag och emz har det bästa/mysigaste rummet med bordellbelysning.

annars då? jo idag har vi även gjort vårat premiäråk i backen. så himla skoj. NU har säsongen börjat på riktigt. i torsdags var vi på rebecca & fiona med. blev lite besviken på att jag inte såg om de hade buffaloskor eller ej, men aja, kommer väl fler chanser...

jag är inte död

jag är inte död. jag har bara ingen iphone. inga bilder = svintråkiga inlägg. ungefär som detta... systemkameran då? jo den hänger så prydligt på kroken på rummet.

balance

Future Islands - Balance from Thrill Jockey Records on Vimeo.


snöbollen!


årets första snöboll är rullad och jag är på plats i Åre. jag och emz fick de bästa rummet i stugorna och vi har hunnit jobba en dag. tror det här kommer bli riktigt skoj! och snö kom det idag med. massor! så imorgon kan vi nog även åka lite snowboard. ikväll ska vi nog gå till tott och dra i promoes skägg, fast vi får se, tar det som det kommer!

RSS 2.0