bästa killen



i lördags ringde johan och berättade att han hade en överraskning till mig. han hade bokat en resa hem. så på fredag ska jag hämta honom stationen i skövde och bara vara med honom heeela helgen. jag är överlycklig!

mys



fluffiga täcken, tända ljus och nyduschad efter träning. det enda jag önskar mig nu är en johan också. fast jag har det bra ändå, synd att klaga menar jag.

buuuu!

okej jag är utan tvekan den tråkigaste bloggaren just nu, men vad gör jag då? har fått jobba lite extra idag och tränat och varit med emelie som vanligt. det som dock är lite ovanligt är att vi denna veckan också har fullt upp med det här...




...våran fett äckliga halloweenfest som kommer att äga rum ute på st. bäckabo på lördag. ja ni ser ju. creepy shit is going down... just sayin! be there or be square!

under ytan



ibland är det enda man vill göra att ta ett djupt andetag och simma med stora långa armtag under vattnet, där allt är tyst. man hör bara sina egna andetag. man simmar bort från allt, simmar så allt som tynger en försvinner. ju fler armtag man tar desto lättare blir man från ens bekymmer. sedan kan man komma upp till ytan igen när allt är borta. man kan andas igen och ingen tung ryggsäck sitter längre på ens rygg.

rost



är det inte drömfångare så är det halsdukar. pysselfingrarna kliar nått så inni...
har gjort en ny kategori också. pyssel. där kan ni hitta saker man kan göra regniga/tråkiga/arbetslösa dagar.

till familjealbumet



tog lite bilder till familjealbumet i lördags. var så längesen sen sist!

livet som arbetslös

även fast det bara regnar och man är arbetslös och lider av tristress i den lilla staden falköping så finns det vissa saker som gör en lite glad i alla fall. (sjukt mycket bättre syn på saker och ting idag...) till exempel det här.




min egnagjorda drömfångare. (läs extremt mycket tid över till att pyssla)




och emelie, just för att hon fixar najs fredagsaktiviteter och för att hon har den bästa humorn!
så peace out för detta!

dålig start på veckan

jag har pms, saknar johan, är uttråkad och har en sjuhelsikes tandvärk på köpet också. DÖ visdomständer DÖÖÖ! nu fattas bara mensvärken också. pank är jag med. och bitter för att jag inte kan träna ordentligt. har ju startat mitt nya liv. på riktigt. istället äter jag fryst köpesoppa och thekakor, jävligt nyttigt. blä rent ut sagt. och lyllos er, ni som inte är tjejer, som inte har långdistansförhållande, redan har krigat er igenom visdomständerna eller är för unga för att inte veta vad det är för något. lyllos er som bara känner att YES! livet är underbart, fast än solen knappt syns på hösten.

sådär. 11 meningar klagande, känns inte ett skit bättre! jag borde nog gå och lägga mig nu...



så nära, men så långt bort

ibland kan man sakna någon så mycket att det gör ont. då känns också 6 veckor som en evighet. en enda stor, varm och lång kram skulle räcka, i alla fall för 3 veckor till. sen är det ju bara 3 kvar. det är inte någon som sitter och trycker på en teleportör?


rock n' roll onsdag

eller ne, idag har jag stickat, kollat 3,5 avsnitt beck och tränat. så fruktansvärt ointressant. men jag tänkte bara tipsa om denna. eller henne kanske jag borde skriva.
och så skickar jag en extra tanke till morfar idag. 89 bast blir han och still going strong! love you!

käre gode jultomten

ge mig dessa till vintern så jag kan vara varm om mina fossingar.

UNO

idag spöar jag smilla på uno. säger bara möt mig på uno. andra dagen på snaskfria veckan. jättelätt när smilla äter glass med strössel...

tråksöndag

idag har jag en riktig tråksöndag. en såndär man har ibland ni vet när man städar, tittar på dåliga tv-program och allt är grått ute. är inte ens en baksmälla att skylla på.
ikväll ska jag och emelie till hunnebo i alla fall och imorgon till oslo. mycket bilåkande, men vad gör man inte för att få hem en hel resväska med kläder!

oså vare helg!

jahapp så var det helg. det känns också för första gången på länge. jag har ju faktiskt jobbat varje dag denna veckan..
idag ska jag med min bror till växjö. han skulle hämta något till sin nya racerbil. jobbigt bara att vi inte alls har samma musiksmak... (= 6 timmar p3 dokumentär) fast ska nog gå bra. ska i alla fall stanna till i jönköping och se vad stan har att erbjuda.
sen har jag även fått en muskelbristning i triceps. skönt att veta att den överhuvudtaget finns, jobbigt bara att det gör innihelvetes ont. den där bodypumpen alltså, bara skit! heeeheehee...



lyckorus

min dag började sådär, med gnälliga käringar på willys's och en djävulsk träningsverk som har fått fler än jag kan räkna på hand att undra ifall jag har skitit på mig eller har ryggproblem...
men så kom det.. samtalet jag hade väntat på, det som pirrat i flera veckor. jag hade fått jobb i åre. emelie också. på samma ställe. jag är i extas. vi är i extas. jag är så jävla glad och lyckligt lottad! puuh, nu ska jag bara njuta för om 2 månader börjar säsongen! waaaaaaaaaah!!!

skojlördag



i lördags va vi ju givetvis svinbakis efter fredagens bravader, men vi hann även med att åka lite snowboard. det va jätteskoj! insåg dock att jag har ett par boots till salu. är någon sugen så är det bara att hojta. efter snowboarden blev det konstnatta och mys med min syster och hennes familj. dom hade jag saknat massor!
efter konstnatta åkte jag ut till min forna klass och tidaholmarna i suntak och filips egna hus?! där det var lite festligheter. jag höll mig på det torra, men det va väl bara jag i och för sig... kom på sjukaste halloweenplanerna när jag var där ute ska ni veta!

otippad fredag

i fredags åkte jag och emelie till simons 22 års fest. blev lite förkrök ute i förorten och sedan fick han bestämma vart vi skulle gå ut senare på kvällen. han valde park lane. på en HBT-kväll. alltså homo-bi-trans kväll. sjukt intressant! i garderoben stod killen som våldtar i filmen 14 suger. i baren stod inoljade killar i tighta kallingar och en man som vi sjöng schlager med och dansade med en bra stund innan han utbrast "skåååååål darlings!" och gick därifrån.


sedan minglade vi med den här godingen. han påstod sig få ligga med sin fejkmustasch och sen hade han även provat tjejer, men det var helt enkelt inte hans grej...



efter manliga poledancers och tuttlisor stensomnade alla hemma hos carl. jag fick sova på mattan. lyllos min rygg... i alla fall en svinkul kväll som man sent kommer att glömma!

RSS 2.0