helgen hemma



I helgen åkte jag alltså hem en sväng till falköping. Mamma kom och hämtade mig i skövde och så åkte vi till min syster efter det på klädträff.



hon har de snyggaste kuddarna i sin soffa!



sedan skrattade vi lite åt min systers man som hade hamnat lite tokigt nära en annan artikel i FT. 



efter det var jag och mamma barnvakt åt smilla och leo. smilla hade mycket tankar på killar och berättade att 3 killar i hennes klass var kära i henne och att hon inte brydde sig ett skvatt. sedan undrade hon varför jag hade så mycket OKOK saker på mitt rum och jag sa att det var för att det var johans märke och då frågade hon hur jag skulle göra med allt det ifall vi gjorde slut. jaadu, det hade jag inte ens tänkt på..



efter barnvaktandet gick jag ut med bara grabbar och ringde emelie och nojjade för att jag egentligen borde varit i åre och så lyssnade vi på adam tensta fast han var dålig, men hade kul ändå och nattpizzan satt som ett smäck!



på söndagen åkte jag och mamma till pappa och hälsade på i hunnebo. vi hade en heldag med familjen som vi brukar. med thaimat, loppisar och åka runt med bilen och kika på saker. sen kom min bror med. det va mysigt! sen åkte vi hem, jag var som en sackosäck hela måndagen och på tåget tillbaka till åre blev jag sjuk och har varit det sen dess. pisströkit! feber suger!

såhär ser det ut IIII

då vi gör andra saker!



som att gå på utomhusbio och se en gång i en gång i phuket.



dricka måndagspilsnern och snacksa lite tillsammans med bra tjejer.



ta upp sitt gamla stickarintresse.



åka till östersund över dagen, göra åt på tok för mycket pengar och äta på Mc Donalds.



mysa framför tv:n och hångla med världens bästa kille som jag är så himla kär i!

såhär ser det ut III

jaa när vi åker i backen!



ibland snöar det, ibland är det sol, ibland åker man i gäng, ibland åker man två, ibland kör vi puder, ibland kör vi park, ibland åker vi skidor, ibland snowboard. i alla fall är det alldeles, alldeles underbart! jag älskar det här!

såhär ser det ut II

näst ut är när vi jobbar!




då börjar man oftast med att vara helt okej morgonpigg och ta promenaden till bergbanan...



för att sedan inse att man mest av allt behöver en dunjacka för att inte känna av att det är -25 ute när man väntar på bergbanan som tar oss till jobbet varje dag.



väl på jobbet städar vi för det mesta och själva städandet är la inte alltid så skoj...



men ibland får man arbeta som entrévärd.



eller så fikar vi och tar igen oss på något utav rummen. 



vi gillar också att skicka roliga videos till varandra



jag älskar mina jobbarkompisar alltså! utan dom vore det inte alls lika kul! fjällgården äger!


jag är ledsen erica!

men här kommer uppdateringen eller rättare sagt uppdateringarna. jag tänkte att vi kör på temat: såhär ser det ut när vi...

först ut är när vi festar!

br/>


jaa visst ser det stillsamt och lugnt ut? fast det är det ju oftast inte alls... anledningen till att den här delen blev så liten är väl egentligen för att jag har mer bilder på systemkameran!

RSS 2.0