Hemfärd

Sådär, då var man på väg hem som flera gånger förut.. Alltid lika jobbigt med avsked på en tågperrong. Vi hann i alla fall bada och basta lite på holiday club och äta ett riktigt skrovmål på broken innan jag åkte. Broken har förövrigt världens godaste burgare!

Du är finast johan!


väldigt kär/obegripligt ensam


hobby

man skulle väl kunna säga att jag har återupptatt en gammel hobby. nämligen stickning. för 200 riksdaler fick jag 3 nystan prima garn och ett par stickor som ska bli en halsduk. happ så har en gått och blivit pensionär här uppe i vildmarken.
sen kan jag berätta mer om den där oljan jag hade i håret när jag kommer hem.

little too much

Natasha Bedingfield – Little Too Much

 

egentligen är det här nog inte min musiksmak. det är väldigt mycket film utöver den. fast början är så fin och egentligen så kan man nog inte sätta mig i ett musikfack, gillar liksom alldeles för mycket olika. tänker att jag ska lägga upp mer musik nu. det är ju trots allt väldigt skoj.

 


åremåndag

idag har varit en ganska omtumlande dag. och så är det bajsväder. vi har ätit god pizza i alla fall. hemmagjord och grejer. känner mig typ hemma här, är ju uppförsbacke vart man än ska...

till toppen

igår gick jag och johan upp på skutan. det va himla mysigt och fint, fast är allt bra stel idag...
ska väl fortsätta mitt söka jobb arbete idag, ingen rast ingen vila, medan johan är i skolan. hade lätt legat i sängen och myst hela dagen om det fick vara så...

imorgon

imorgon kl 07.00 tar jag mitt pick och pack till Åre och den här snyggingen. (oj vad han kommer döda mig om han ser att jag lagt upp den här bilden...)
11 timmars tågresa har jag framför mig så har väl försökt ladda upp med massa filmer och naturgodis. väl uppe ska det bli massa mys, intervjuer och annat skoj. så peppad på allt just nu!
och så den här på repeat.


dra mig baklänges

jag är så förbannat jäkla godissugen att jag typ kriverar snart. MÅSTE få bort sockerssuget. det är bergis emelies mammas goda kakor som jag fick smaka på idag som har ställt till det....
det gick inte att hålla sig i lättjans hus. det fanns ballerina i skåpet. hade jag inte gått ner och tittat hade jag iofs inte hittat dom... får typ vaxa bikinilinjerna som straff nu. kul.




näste

inatt sov jag med olja i håret. man skulle kunna tro att det byggs bo i håret nu..
gott luktar det i alla fall. synd bara att det inte ser ut som att jag har duschat på en vecka...
idag då, jo en superfixardag och sen jobb. ja, ni hittar mig på willy's lite nu..

toksnurrigt

kan det bli överbelastat i huvudet? kan man liksom få kortslutning ifall man har för många saker att tänka på samtidigt? känner mig lika snurrig som jag gjorde på den här bilden. toksnurrig. det är jobb, det är platser, det är saker man ska göra. undrar när karusellen tar slut..

puss


på lördag ska jag krama dig tills du spricker!

hej! julia 10 år :)

hittade den här bilden på mig på mammas jobb. fasen, fläta i håret kanske vore något imorgon..

måndag

imorse gosade jag länge i världens bästa morgonrock.
sedan åkte jag till josefin, slappade och fixade naglarna. hon har typ tusen lack!
och så åt vi massa smaskiga frukter.
sedan drog jag och spelade handboll igen. typ helt stört kul var det. får se vart det här leder...

havet

making a gifmaking a gif


efter att jag sprang idag tog jag med mig kameran ut och satte mig på mitt favoritställe. det är något kusligt, ruggigt och spöklikt med havet på hösten. fast det är ändå alltid lika fint.

runnin'

jag tänker lite såhär. att om jag skriver här att jag ska ut och springa så kan jag liksom inte slippa det. vad tror ni om det? har i alla fall gjort en maxad springlista så nu åker dojjorna på!

nu är jag redo

ett par perfekta brallor till och jag är i hamn. för idag köpte jag denna svarta jackan och en björnfitta(!) under tusingen. mitt fyndartåg fortsätter och kvällen är fortfarande oklar ifall jag bara ska köra mammamys eller träffa lite kompisar här på kusten. återstår att se helt enkelt!

mer musik

Batman av Comet Kid
comet kid - batman
detta är en kille jag har pratat med lite i norge när jag varit där. han börjar få fler och fler spelningar och förhoppningsvis kan han gå riktigt långt. tycker i alla fall han gör mysiga låtar. speciellt kul är det eftersom vi kan byta musik med varandra. det är det bästa jag vet. någon som har någon riktig gobit till mig, ensam som jag är denna lördagsafton?

kan inte hjälpa det

men jag har för första gången blivit en riktig idol-nörd. kanske är det för att det är två tjejer från stan som är med, jag vet inte. det jag vet är att jag har lyssnat på den här låten flera gånger på raken och diggar den som tusan. ser man på andra klipp ser hon inte ens ansträngd ut. lycka till allihopa i alla fall!

glad tjej, hej!

idag fick jag vara med två favoriter på stan. erica och jossen. vi åt på wookstugan och tittade i de få butiker staden har att erbjuda. jag fick i alla fall med mig ett halsband (givetvis med rabatt) och den här jackan. 50 kr kostade den på röda korsets loppis. det är exakt en sådan jag har velat ha. lyllos mig.
så, hunnebo, nu kommer jag igen!

morning people!

efter att jag nästan blev mördad igår på gymmet så tycker erica att vi ska ut och ta en långpromenad. "det kan vara bra för din träningsvärk" jaja... vi ska i alla fall göra scones efteråt som belöning. sen ska jag träffa jossen och äta smaskig lunch med henne. JAG ÄLSKAR MAT.
ikväll blir det hunnebo och hälsa på pappa. mysipys!

mallorca 92

den här killen va på mallis 92. han med vänner. de har nu återförenats med en blogg. kan nog inte bli mycket bättre. ta en kik vettja!
---> HÄR! <---

eivor, 1.40 med skor

nu när jag ändå var hemma passade jag på att åka och hälsa på mormor och morfar i partille. världens bästa mormor och morfar. varje gång man kommer dit äter man och fikar tills man spricker och hör alltid roliga historier från förr.
de som vet hur jag ser ut i verkligheten vet att jag bara är 160 cm lång och tittar man på bilden är min mormor (russinet) alltså en bra beta kortare med mig. ingen biggi sa mormor som bara krymper mer och mer. "jag är ju i alla fall 1.40 med skor". enda som är jobbigt är att nå vissa tallrikar, men då sträcker jag bara på mig.
LOVE U GUYS!

look at my dog, my dog is amazing

man ska skaffa hund som är lik en själv. titta på det på stan, ni kommer fatta vad jag menar. jag tror jag är en dvärgspets...

läget nu

okej detta är lite vad som är UP. norge går för mig lite segare än vad jag hoppats på. boende har bökat som tusan, jobb går trögt och ja det har bara varit allmänt kaos i en kappsäck. det är rätt jobbigt så tar en time out tills söndag så får vi se om det löser sig bättre då. först åker jag hem till falsketa sen till hunnebo över helgen. ska bli så himla skönt. livet är inte alltid en dans på rosor, men det kan alltid bli bättre när det är lite sämre.
hoppas på bättre uppis när jag har internet och grejer ordentligt i sverige.

På en söndagsmarknad

så kunde man hitta de här snyggisarna för ynka 650 riksdaler! helt oanvända och ett nypris på 2000. det tycker jag vi kan skaka i hand på ett kap, deal? lite skraj bara att de ska vara för små, men det reder sig.
annars köpte jag ett par chillbrallor för 40 kr och igår två par mössor för 50 kr. om jag inte är superfyndarn nr 1 just nu så vet jag inte vem som är det.

krazy eyes

igår va lite såhär. vi tränade på dödliga blickar som skulle fälla alla på dansgolvet, sedan gick det bara utför vi blev snurriga, lite för danssugna och nedslagna av vinet. det kunde varit roligare och det kunde gått bättre. men jag får ändå se mig som en rookie på oslofest än så länge så det är okej. en sak jag är grym på i alla fall är att fixa billig taxi. peder, du lärde mig något i alla fall.

lördagspartaj

nu blir det partajj!

kaosdygn

i torsdags efter jobbet hade jag och emelie spring i benen så vi tog oss ut.
hoppade jämnfota för att solen för ovanlighetens skull kunde visa sig i oslo.
posade lite.
animator gif
och hoppade ännu mer...
sedan gick vi ner vid akker brygga och tittade på båtar, människor och njöt av kvällssolen.
pratade om livet och viktiga och oviktiga saker.
stannade till sista strimma sol försvann bakom husen.
och sen när vi kom hem gick det åt tusan rent ut sagt. vi hade tappat enda nyckeln in och var därför utelåsta. försökte leta som dårar, men fick istället sova hos min bror. sen gick vi upp i gryningen för att leta ännu mer och hittade inte den då heller. man kan väl säga att vi har smakat på en hemlös sötma...
ne då så farligt var det inte, solen sken även nästa dag och vi kunde ta oss en härlig runda i frognerparken. det var nog sista gången det här året som man kunde ligga i gräset och somna av att det värmde skönt i ansiktet.
idag står nog utgång på schemat och vi ska även träffa några tjejer som vi kanske kan få bo hos. just idag är jag stark, just idag mår jag bra...


en helt vanlig onsdag

Idag efter jobbet så fick jag och emelie för oss att åka ner till staden och shoppa upp obefintliga pengar.
Humöret, ja det va på topp!
fast det va en del beslutsångest kom vi båda hem med reafynd, emelies två tröjor för en hundring och min klänning för 30 riksdaler. jag fick mig en portmonä också, eftersom min andra blev tagen av tjuva och banditer på malmös ikea.
sedan väntade vi på trikken och spanade på den fina himlen. efter det köpte vi bislettkebab och hängde med grabbgänget.
en helt okej onsdag ändå!

rastafari-safari

idag blev emelie rastafariemz. she whip her head back and forth!
och nu ska vi nana för imorgon ska vi jobba! sjukt att det ska bli så kul!

djungleday

tänkte att jag skulle satsa lite på den vita afrikakvinnan-stilen.. nu när jag och emelie har fått jobb 2 dagar på h&ms lager blir det ju till att vara lite fashion...
fast nee.
men idag har vi tråkigt och när man är pank i oslo vad kan man göra då? några som helst förslag? någon? jag funderar kanske på att köpa en plånka. det behöver man ju sen när man tjänar storkovan.
emelie ska fixa bloggen lite i alla fall, kan ju behövas...

tagit tag i det

idag har jag och emelie gjort alla saker som stod på listan. det har aldrig hänt förut...
skattekontoret, mobilnr, manpower, träna, städa, ikea osv, osv.
fick kanske jobb och har kanske också hittat en lägenhet. man vågar inte skriva för mycket, men det får vara lite veligt ett tag till. det snurrar igång nu i alla fall och det, det känns super. fast jag längtar så himla mycket till vintern!

HEJ!

Nu har jag packat ner mig i väskan och hamnat här. Hejatjejer var ju hur bra som helst och ugli, det va way to long ago, men nu har jag väl startat om lite i livet och tänkte att en ny blogg på det, jomenvisst! hoppas ni inte trott att jag har gått ner mig totalt i sommar, utan att jag faktiskt fortfarande kanske är lite kul att följa. häng med ifall ni vill, nu kör jag i alla fall!

RSS 2.0